Sommardrömmar…

Jag hade ett trevligt samtal med en fotokollega om det där med att förbereda sig och planera inför en fototur. Han frågade mig varför – och jag började fundera… När lyckades jag någonsin planera en fototur och kom hem med önskat resultat… Och hur många gånger hade inte mina höftskott blivit just de där pangbilderna man drömmer om! – Man ska kanske inte planera så mycket utan lita på sin intuition…

Det kan kanske vara skönt ibland att påminnas om att det är knappt en månad tills det vänder och vi är på väg mot varmare årstider! Den här lilla insekten på kattfot vid Vänerns stränder vid Yttre Bodane får drömma om min älsklingsårstid…

🙂 Lasse

6 Comments

 1. Morgan
  2012-11-27

  Ljuset kommer tillbaka bara vi orkar vänta iofs har
  vi väl inget val. Men med hjälp av din bild känner
  jag och ser lite ljusare på det. -Vacker bild!
  Morgan

  Svara
 2. Gunnar Eriksson
  2012-11-28

  Jag kan bara hålla med. Det blir sällan som planerat men det man tänkte för stunden kan ibland bli riktigt bra. Jag har dock försökt börjat med lite lösare planer. Det är mest så man inte står helt förvirrad för att förutsättningarna inte är som de man tänkte sig.

  Jag gjorde en utflykt till Kullaberg för några veckor sedan och hade ett antal idéer som jag ville förverkliga. Tyvärr var det en riktig tråkig himmel. På kvällen var den för det mesta jämngrå. Tidigt nästa morgon var den jämn ljusgrå. Som inte det räckte, så började det att duggregna. Tonade gråfilter och duggregn är ingen bra kombination. Bilderna som jag hade tänkt ut fick läggas åt sidan till en annan gång och man fick börja fundera i nya banor. Det fick bli spontant igen då jag den här gången inte hade planerat några alternativ om himmelen skulle vara tråkig.

  /Gunnar

  Svara
 3. Kerstin Östbring
  2012-11-29

  Ja, det är verkligen en drömmande bild du visar här, så härligt att få drömma sig bort nu i den mörkaste tiden! Vacker bild!
  /Kerstin

  Svara
 4. Erik Koffmar
  2012-11-30

  Mycket härlig och drömsk sommar bild du visar. Du har verkligen lyckats få fram en drömlik känsla i bilden genom det skira ljuset, väl placerad fokus och perfekt oskärpa.
  Nu längtar även jag till sommaren.

  /Erik

  Svara
 5. Jan-Olov Wogenius
  2012-11-30

  Ja,nog är det så att slumpen, och att man råkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle många gånger ger dom bästa bilderna.Sen kan man ju ibland hjälpa turen på traven…Härlig sommarbild.

  Svara
 6. Kristina Eriksson
  2012-12-03

  Håller åxå med! De bästa bilderna hittar man ofta bland de mindre planerade…Fin drömbild!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*

Scroll to top