Rya skog och Klippan

Är inne i en riktigt hektisk period just nu och har inte mycket tid att uppdatera blogg mm eller att följa alla andra naturfotografer. Ska ändå göra ett försök att uppdatera lite kort om vad som hänt den senaste tiden. Förhoppningsvis kommer några inlägg med lite olika händelser.
Först ut får bli lite om mina guidade vandringar i olika naturrreservat. Har hunnit med ytterligare två naturfotovandringar i Rya skog i Göteborg och i Klippans naturreservat i Härryda.Två ganska olika guidningar men som alltid med trevliga deltagare. Rya skog är en urskogslik lövskogsrest som ligger inklämd mellan raffinaderier, reningsverk och vägar på Hisingen. Efter en regnig dag tillbringade vi ett par sköna timmar i vårgrönskan.
Förra helgen var det Klippan, en gammal mossklädd granskog starkt påverkad av barkborrar och stormar, som var målet för guidningen. Här finns allt från gammelskog och torpruin till en fin liten skogsbäck att leta bildmotiv bland.
Bilden idag kommer från Klippan 🙂

/Anna

5 Comments

 1. Tobias
  2013-05-25

  Cool bild!

  Svara
 2. Cecilia Bergman
  2013-05-25

  Man hinner ju inte allt man vill, tyvärr! Och av någon anledning blir fotandet gärna det som får stryka på foten när att-göra-listan blir för lång…

  Svara
 3. Hilda
  2013-05-25

  Våren er en hektisk tid, men den er bare herlig.
  Kjempestilig bilde. Så fint det ble med de sterke kontrastene. Som om en er i edderkoppens verden.
  Kos deg med våren.
  Fra Hilda

  Svara
 4. Birgitta
  2013-05-25

  Kul bild och lycka till med vandringarna!

  Svara
 5. Kristina eriksson
  2013-06-02

  Fin bild med jättefin djup komposition

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*

Scroll to top