Fynd i tätortsnära skog

När man går ut i skogen i en stad som Göteborg gör man ibland lite annorlunda fynd mot vad man gör i en lite vildare naturskog lite längre ifrån alla människor. Där vi brukar göra våra fotopromenader finns flera ställen där människor har placerat ut tomtar och även troll och som här ställen där barn tillsammans med sina föräldrar hänger upp nappar och nappflaskor när de slutar använda dem. Nästan som ett modernt offerträd?

/Anna

5 Comments

 1. Bea
  2013-01-25

  Vilkenfin idé! Vackert är det också 🙂
  Kram /Bea

  Svara
 2. Jukka Lausmaa
  2013-01-26

  Nog skulle jag bli förvånad om jag stötte på ett sådant här träd i Risvedenskogarna. Mycket fotogeniskt är det i allafall. 🙂
  /Jukka

  Svara
 3. kristina eriksson
  2013-01-31

  En gång i tiden på vårt gamøa dagis planterade man sin napp så væxte det upp en kvist fylld av godisnappar næsta dag… Konstigt men uppskattat

  Svara
 4. Anna
  2013-02-06

  Tack för era tankar! Det blir nästan lite vackert fast det är fullt med färgglad plast. Vet inte om det kan liknas vid ett modernt offerträd eller om det är något sätt att lämna sitt mänskliga avtryck i naturen. Kanske blir den lilla stadsskogen mindre ”skrämmande” så här? Tror inte heller att man kan stöta på dessa fenomen utanför städernas skogsdungar.
  Det med godisnappar låter lite gulligt, nästan som att lägga tappade tänder under kudden 🙂

  /Anna

  Svara
 5. Rikard Jansson
  2013-04-09

  En bild som man blir glad av! Fräckt med det disiga uttrycket, förvånansvärt bra. Hade nog förväntat en skarp bild på ett sådant motiv, vete katten om inte detta uttrycket är mer effektfullt:)
  /Rikard

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*

Scroll to top