Finn fem fel

Härom dagen var jag och Lasse ute på en liten fototur där man verkligen undrade om det skulle bli några bilder gjorda över huvud taget. Vi bestämde oss får att åka till en blåsippslund fast det är långt kvar till blåsippssäsongen. Vad kan man hitta där den här tiden på året?
Nästa problem var att där finns verkligen ingenstans att ställa bilen. Vi chansade på att ingen skulle ut med traktor på betesmarken den här tiden på året och blockerade halva infarten för någon hästägare.
När vi skulle plocka ut packningen upptäckte vi att påsen med lunchfika stod kvar hemma på köksbänken. Det fick bli en kortare tur för att sedan fika hemma.
Skulle vi nu fikasugna och med lite kort om tid kunna göra några bilder? För min del blev det nog inte den mest lyckade fototuren, men det är skönt med lite frisk luft ändå 🙂

/Anna

3 Comments

 1. Per
  2013-02-08

  Känner igen det där, det blir inte alltid som man tänkt.. Men det är ju bra om man kan göra nåt av det ändå 😉
  Vacker bild, gillar att löven ser ”genomlysta” ut.
  /Per

  Svara
 2. Tobias
  2013-02-08

  Blåsippslund.. fastnade för det ordet och var tvungen att upprepa det några gånger. Tänk när dom små blå står där i vår solen. Även om det va kort med tid för fotografering så ser det ut som att bilden är gjord med kärlek, med tanke på hjärtat du fick med.

  Svara
 3. Kristina Eriksson
  2013-02-08

  För att vara hungrig har du tagit en fin stilfull bild!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*

Scroll to top