Bildvisningar

Anna håller gärna bildvisningar för föreningar, företag m.fl. Nedan kan du läsa lite om aktuella bildvisningar. En lokal som går att mörklägga behövs. Har ni en ”bra” filmduk är det också bra. Jag tar med egen projektor och dator. Ta gärna kontakt med mig för pris, bokning eller andra frågor. En bildvisning går bra att kombinera med en utställning eller en guidning.

 

Naturfoto i Norden


En bildvisning från nordisk natur där du får följa med i hemmanaturen på Hisingen och i Dalsland, till naturreservat och nationalparker i Sverige och lite längre bort som till Island, nordnorska fågelberg och till finska björngömslen.

Grönland


En bildvisning med naturupplevelser på västra Grönland där du får följa med upp till iskanten i Kangerlussuaq och till isbergen vid Illulisat i Diskobukten. Du får också vara med om möten med myskoxe, fjällräv och knölval och några av grönlands fåglar.

Afrika


En bildvisning där du får följa med på safari i Masai Mara, på Victoriasjön, i Serengeti, Ngorongoro och Tarangire och uppleva lite av naturen på Zanzibar. Här får du vara med om spännande möten med savannens djur- och fågelliv.